Engaviddens

Molly & Dito

Kullen den 25 juli 2014

Molly - Cia vom Altbach
19 juni 2010 - Info

Dito - Vassfjärdens Dito
10 februari 2011 - Info

Valparna

Elli - Engaviddens Quinn - Info

Elli har sedan hon var valp bott i Norge, familjen kunde tyvärr inte ha Elli kvar och 2019 kom hon tillbaka med tanken om att vi skulle försöka att meritera henne och ta en valpkull efter henne. Det har gått långt över förväntan att meritera Elli, hon har otroligt mycket ”will to please”.

Darius - Engaviddens Darius - Info

Darius bor hos familjen Sandgren och tiken Evita i Skåne. Darius är en väl fungerande jakthund i all jakt som erbjuds i Skåne. Husse använder Darius vid smygjakt, stötjakt och som stående fågelhund. Darius är husse Peters första helt egna hund. De är ett väl sammansvetsat team och enligt husse kommer han aldrig att få en så underbar hund som Darius igen.

Aska - Engaviddens Ashe - Info

Aska finns i Småland hos Kalle. På hemmaplan jagar Aska företrädesvis klöv och hårvilt. Varje år brukar det bli en tur till fjällen och ripjakt.

Jinna - Engaviddens Fiora - Info

Jinna, var en älskad och väl omhändertagen hund av Benny och hans son Rasmus. Jinna var redan i unga år en omtyckt jakthund när det gäller klöv och hårvilt. Jinna förolyckades under jakt december 2019.

Sivir - Engaviddens Sivir - Info

Sivir, såldes till nord Norge men togs bort våren 2018.

Maximus - Engaviddens Valor - Info

Maximus kom till ett hem i Harmånger, som deras andra grosser. Han användes i alla typer av jakt med framgång. Tyvärr förolyckades Maximus under jakt i oktober 2019.

© Krille & Krille | Maria Forss | Engaviddens kennel